«Τι γίνεται τελικά με τούτο το ΓεΣΥ;» - Παράπονα από πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Τι γίνεται τελικά με τούτο το ΓεΣΥ;» - Παράπονα από πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τι γίνεται με τους γιατρούς του ΓΕΣΥ διερωτώνται πολλοί και εκφράζουν τα παράπονα τους μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Αυτή τη φορά, το παράπονο που δημοσιεύτηκε με ανάρτηση στη σελίδα ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ στο Facebook, αφορά πολίτη ΑΜΕΑ του οποίου πως o προσωπικός του γιατρός δεν του δίνει παραπεμπτικό ενώ έχει πολλαπλά προβλήματα υγείας και θέτει το ερώτημα του τι γίνεται πλέον με το Γεσύ ποιους εξυπηρετεί, πότε κλπ.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE