Αρχίζουν τον Ιούνιο έργα συντήρησης δρόμων στην επαρχία Λεμεσού ύψους 3 εκ. ευρώ

Αρχίζουν τον Ιούνιο έργα συντήρησης δρόμων στην επαρχία Λεμεσού ύψους 3 εκ. ευρώ

Στην υπογραφή συμβολαίου για συντήρηση δρόμων στην επαρχία Λεμεσού προχώρησε το Τμήμα Δημοσίων Έργων με την εταιρεία Cyfield Asphalt Co Ltd, ύψους σχεδόν τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο «Περιοδική συντήρηση δρόμων εντός δημοτικών ορίων και Επαρχίας Λεμεσού» περιλαμβάνει την επίστρωση, σε συγκεκριμένους δρόμους, με επιφανειακή στρώση ασφαλτικού σκυροδέματος (ονομαστικού πάχους 50 χιλ.) σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος, με ή χωρίς αφαίρεση του υφιστάμενου οδοστρώματος, καθώς και οποιωνδήποτε άλλων απαραίτητων εργασιών.

Η υλοποίηση του Έργου προγραμματίζεται να αρχίσει τον Ιούνιο 2022, με διάρκεια εκτέλεσης 20 εβδομάδες και κόστος €2.991.660,00 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE