Διαψεύδει το ΥΠΠΑΝ για σεξουαλική παρενόχληση σε σχολείο της Λευκωσίας

Διαψεύδει το ΥΠΠΑΝ για σεξουαλική παρενόχληση σε σχολείο της Λευκωσίας

Σχετικά με αναφορά που έγινε και δημοσιεύματα που αφορούσαν καταγγελία για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε σχολείο της επαρχίας Λευκωσίας, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας επισημαίνει ότι, μετά και από διερεύνηση από την Αστυνομία, δεν υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση.

Σημειώνει, επίσης, ότι η σχολική μονάδα χειρίστηκε το θέμα, σε συνεργασία με την Αστυνομία, με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Στη συνέχεια, το θέμα παραβατικής συμπεριφοράς που διαπιστώθηκε, θα τύχει χειρισμού από τη σχολική μονάδα και θα γίνει περαιτέρω διερεύνηση για την παρουσία εξωσχολικού στον χώρο του σχολείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE