Διαψεύδει το ΥΠΠΑΝ για σεξουαλική παρενόχληση σε σχολείο της Λευκωσίας

Διαψεύδει το ΥΠΠΑΝ για σεξουαλική παρενόχληση σε σχολείο της Λευκωσίας

Σχετικά με αναφορά που έγινε και δημοσιεύματα που αφορούσαν καταγγελία για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε σχολείο της επαρχίας Λευκωσίας, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας επισημαίνει ότι, μετά και από διερεύνηση από την Αστυνομία, δεν υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση.

Σημειώνει, επίσης, ότι η σχολική μονάδα χειρίστηκε το θέμα, σε συνεργασία με την Αστυνομία, με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Στη συνέχεια, το θέμα παραβατικής συμπεριφοράς που διαπιστώθηκε, θα τύχει χειρισμού από τη σχολική μονάδα και θα γίνει περαιτέρω διερεύνηση για την παρουσία εξωσχολικού στον χώρο του σχολείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE