Διαψεύδει το ΥΠΠΑΝ για σεξουαλική παρενόχληση σε σχολείο της Λευκωσίας

Διαψεύδει το ΥΠΠΑΝ για σεξουαλική παρενόχληση σε σχολείο της Λευκωσίας

Σχετικά με αναφορά που έγινε και δημοσιεύματα που αφορούσαν καταγγελία για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε σχολείο της επαρχίας Λευκωσίας, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας επισημαίνει ότι, μετά και από διερεύνηση από την Αστυνομία, δεν υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση.

Σημειώνει, επίσης, ότι η σχολική μονάδα χειρίστηκε το θέμα, σε συνεργασία με την Αστυνομία, με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Στη συνέχεια, το θέμα παραβατικής συμπεριφοράς που διαπιστώθηκε, θα τύχει χειρισμού από τη σχολική μονάδα και θα γίνει περαιτέρω διερεύνηση για την παρουσία εξωσχολικού στον χώρο του σχολείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE