Φωτιά σε αυτοκίνητο - Κλειστό τμήμα στον αυτοκινητόδρομο

Φωτιά σε αυτοκίνητο - Κλειστό τμήμα στον αυτοκινητόδρομο

Φωτιά σε αυτοκίνητο ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία κλειστός είναι ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου, στην κατεύθυνση προς Πάφο, σε σημείο λίγο μετά την έξοδο προς το Πισσούρι, λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε γύρω στις 6.30 το απόγευμα, σε αυτοκίνητο που οδηγείτο στον αυτοκινητόδρομο. Η κυκλοφορία διοχετεύεται προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Πάφου, μέσω της εξόδου προς το Πισσούρι.

Η Αστυνομία προτρέπει τους διερχόμενους οδηγούς να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας στο κοινό.

(19:35) Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας, δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου, που είχε κλείσει προσωρινά γύρω στις 6.30 το απόγευμα, σε σημείο λίγο μετά την έξοδο προς το Πισσούρι, στην κατεύθυνση προς Πάφο, λόγω φωτιάς που είχε εκδηλωθεί σε αυτοκίνητο που οδηγείτο στον αυτοκινητόδρομο. Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο διεξάγεται πλέον κανονικά.

(Φωτογραφία αρχείου) 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σφαίρες στο κεφάλι του Δημοσθένους – Τι κατέδειξε η νεκροτομή - Καπέλο και κάλυκες «κλειδιά» για τους δράστες

Σφαίρες στο κεφάλι του Δημοσθένους – Τι κατέδειξε η νεκροτομή - Καπέλο και κάλυκες «κλειδιά» για τους δράστες

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα από τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το πρωί της Παρασκευής στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE