Δύο σοβαρά τραυματίες από έκρηξη φιάλης υγραερίου σε σπίτι στη Βραυρώνα

Δύο σοβαρά τραυματίες από έκρηξη φιάλης υγραερίου σε σπίτι στη Βραυρώνα

Εκρηξη φιάλης στη Βραυρώνα με δύο σοβαρά τραυματίες. 

Το δυσάρεστο περιστατικο συνέβη πριν από λίγη ώρα σε κατοικία στην περιοχή της Βραυρώνας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφοριες υπάρχουν δύο σοβαρά τραυματισμενοι 31 και 28 ετών αντίστοιχα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τραυματίες είναι αδέρφια.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ οι τραυματίες είναι σε πολύ βαριά κατάσταση με εκτεταμένα εγκαύματα και τραύματα λόγω της έκρηξης.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

47b

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE