LIFESTYLE

MasterChef: Μεγάλη ανατροπή στον φετινό τελικό

MasterChef: Μεγάλη ανατροπή στον φετινό τελικό

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef, όπου θα αναδειχθεί ο νικητής, ο οποίος θα πάρει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, αλλά και τον τίτλο του νέου «Έλληνα MasterChef».

Ξεκίνησε ο ημιτελικός με τους τέσσερις παίκτες να είναι έτοιμοι να περάσουν από μια σειρά δοκιμασιών έτσι ώστε να φτάσουν στον τελικό.

Οι κριτές του MasterChef εξήγησαν τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν αυτές οι δοκιμασίες, και έκαναν μια μεγάλη αποκάλυψη για τον τελικό του reality μαγειρικής.

Η ανακοίνωση των κριτών του MasterChef

«Οι δοκιμασίες απλώνονται μέσα σε δύο ημέρες. Από αυτές τρεις θα επιβιώσουν γιατί οι φετινοί φιναλίστ θα είναι τρεις. Τρεις από εσάς θα βγάλουν τις ποδιές που φορούν και θα φορέσουν αυτές του τελικού. Εσείς θα συλλέγετε βαθμούς μέσα από τις δοκιμασίες και το απόλυτο στη βαθμολογία είναι το 100. Οι τρεις καλύτερες βαθμολογίες περνούν στους φετινούς τελικούς».

Οι παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του φετινού νικητή θα είναι τρεις και όχι δυο όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top