Λονδίνο: Σε δίκη πάει η υπόθεση δολοφονίας 31χρονης - Κατηγορούμενος 53χρονος Κύπριος

Λονδίνο: Σε δίκη πάει η υπόθεση δολοφονίας 31χρονης - Κατηγορούμενος 53χρονος Κύπριος

Ενώπιον του Κεντρικό Ποινικό Δικαστήριο Αγγλίας και Ουαλίας (Old Bailey) βρέθηκε χθες 25/5 ο Αχιλλέας Κώστα, 53 ετών, για τη δολοφονία στο Wood Green στο Λονδίνο της 31χρονης Fernanda Assis και του Joanilson Assis, 61 ετών.

Το δικαστήριο αποφάσισε τη διεξαγωγή δίκης τον Φεβρουάριο του 2023.

Η υπόθεση

Στις 09:37 το πρωί της Κυριακής, 28 Νοεμβρίου, η αστυνομία κλήθηκε σε σπίτι στην Mayes Road, στο Wood Green μετά από ανησυχίες για την κατάσταση των ενοίκων.

Κατά την άφιξη, βρήκαν δύο άτομα – έναν άνδρα 61 ετών και μια γυναίκα 31 ετών – με τραύματα από μαχαίρι. Κλήθηκε η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου και τα δύο θύματα διαπιστώθηκε ο θάνατος επί τόπου. Για το έγκλημα, συνελήφθη ο Αχιλλέας Κώστα, ο οποίος φημολογείται ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 31χρονη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE