Άκαρπες έρευνες σε 7 μαγαζιά του Καλοψιδιώτη για ρόπαλα και σπρέι - «50 φορές από το 2014»

Άκαρπες έρευνες σε 7 μαγαζιά του Καλοψιδιώτη για ρόπαλα και σπρέι - «50 φορές από το 2014»

Την έντονη δυσαρέσκεια του γνωστού επιχειρηματία από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, Φάνου Καλοψιδιώτη, προκάλεσε η επιχείρηση της αστυνομίας την περασμένη Παρασκευή (26/06).

Όπως έγινε γνωστό, άνδρες από το ΤΑΕ Λευκωσίας και Αμμοχώστου διεξήγαγαν έρευνες σε επτά μαγαζιά του κ. Καλοψιδιώτη για εντοπισμό ροπάλων ή/και σπρέι πιπεριού, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε.

Ο Φάνος Καλοψιδιώτης, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, tothemaonline, μας ανέφερε ότι από το 2004 που βρίσκεται στην Κύπρο μέχρι σήμερα, η Αστυνομία έκανε πάνω από 50 έρευνες σε επιχειρήσεις του.

«Πραγματικά είναι να απορείς με αυτό που γίνεται. Για μια ακόμη φορά καθίσταμαι στόχος, χωρίς λόγο. Αυτές οι ανεπιτυχείς επιχειρήσεις της Αστυνομίας έχουν ως μοναδικό αποτέλεσμα την σπατάλη χρημάτων των φορολογούμενων» είπε αρχικά ο κ. Καλοψιδιώτης.

Ακολούθως διερωτήθηκε: «Με στοχοποιούν για πολλοστή φορά. Μήπως τους ενοχλεί που πάνε καλά οι επιχειρήσεις μου; Μήπως φταίει το γεγονός ότι δεν έχω καλύτερες σχέσεις με τις τοπικές δημοτικές αρχές;».

Ο Φάνος Καλοψιδιώτης, μίλησε και για ακόμη ένα γεγονός σε σχέση με την επιχείρηση της Αστυνομίας την περασμένη Παρασκευή (26/06). «Αφού δεν προέκυψε τίποτα από τις έρευνες σε καφενείο που μου ανήκει, αστυνομικός ενημέρωσε ότι επρόκειτο να μου κάνει γραπτή καταγγελία γιατί το μαγαζί δεν είχε τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας από την δημοτική Αρχή. Σε τέτοιο σημείο έχουν φτάσει. Να πρέπει να με γράψουν τουλάχιστον για κάτι. Αφού δεν βρήκαν τίποτα επιλήψιμο αποφάσισαν να μου κάνουν καταγγελία για την άδεια λειτουργίας, η οποία –σημειώστε- βάσει απόφασης της επιτρόπου διοικήσεως έπρεπε να έχει εκδοθεί από τον Δήμο. Η επίτροπος αναφερόμενη στο το συγκεκριμένο θέμα έκανε λόγο για κατάχρηση εξουσίας από πλευράς Δημοτικής Αρχής».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE