Οδηγός παρέσυρε πεζό και τον τραυμάτισε - Στο νοσοκομείο ο 76χρονος

Οδηγός παρέσυρε πεζό και τον τραυμάτισε - Στο νοσοκομείο ο 76χρονος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη (26/05) το πρωί στη Λεμεσό.

Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένο καθώς προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο στη περιοχή της Μέσα Γειτονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, η νεαρή οδηγός παρέσυρε τον ηλικιωμένο στην προσπάθεια της να στρίψει δεξιά στην οδό 1ης Απριλίου.

Ο 76χρονος, μεταφέρθηκε άμεσα στο Γεικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και διαγνώσθηκε με κάταγμα κρανίου.

H κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE