Ουσιαστική η παρέμβαση Αβέρωφ: Πάνε για ανακωχή Ελληνική-ΕΤΥΚ

Ουσιαστική η παρέμβαση Αβέρωφ: Πάνε για ανακωχή Ελληνική-ΕΤΥΚ

Ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου «για την ουσιαστική παρέμβαση του για την διατήρηση της εργατικής ειρήνης», εκφράζει η Ελληνική Τράπεζα.

Σε ανακοίνωση, η Ελληνική Τράπεζα εκφράζει την δέσμευση της για συζήτηση, μέσω των θεσμοθετημένων διαδικασιών του Υπουργείου Εργασίας, όπως αναφέρει, «όλων των ανοιχτών ζητημάτων σε πνεύμα συνδιαλλαγής, διαφάνειας και συνεργασίας προς όφελος της Τράπεζας, των εργαζομένων και όλων των εμπλεκόμενων μερών, αποφεύγοντας την αχρείαστη και επιζήμια αντιπαράθεση».

«Στόχος μας είναι μια κατάληξη που θα διαφυλάξει έναν υγιή και εύρωστο Οργανισμό για το μέλλον», καταλήγει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE