Ουσιαστική η παρέμβαση Αβέρωφ: Πάνε για ανακωχή Ελληνική-ΕΤΥΚ

Ουσιαστική η παρέμβαση Αβέρωφ: Πάνε για ανακωχή Ελληνική-ΕΤΥΚ

Ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου «για την ουσιαστική παρέμβαση του για την διατήρηση της εργατικής ειρήνης», εκφράζει η Ελληνική Τράπεζα.

Σε ανακοίνωση, η Ελληνική Τράπεζα εκφράζει την δέσμευση της για συζήτηση, μέσω των θεσμοθετημένων διαδικασιών του Υπουργείου Εργασίας, όπως αναφέρει, «όλων των ανοιχτών ζητημάτων σε πνεύμα συνδιαλλαγής, διαφάνειας και συνεργασίας προς όφελος της Τράπεζας, των εργαζομένων και όλων των εμπλεκόμενων μερών, αποφεύγοντας την αχρείαστη και επιζήμια αντιπαράθεση».

«Στόχος μας είναι μια κατάληξη που θα διαφυλάξει έναν υγιή και εύρωστο Οργανισμό για το μέλλον», καταλήγει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.