Ουσιαστική η παρέμβαση Αβέρωφ: Πάνε για ανακωχή Ελληνική-ΕΤΥΚ

Ουσιαστική η παρέμβαση Αβέρωφ: Πάνε για ανακωχή Ελληνική-ΕΤΥΚ

Ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου «για την ουσιαστική παρέμβαση του για την διατήρηση της εργατικής ειρήνης», εκφράζει η Ελληνική Τράπεζα.

Σε ανακοίνωση, η Ελληνική Τράπεζα εκφράζει την δέσμευση της για συζήτηση, μέσω των θεσμοθετημένων διαδικασιών του Υπουργείου Εργασίας, όπως αναφέρει, «όλων των ανοιχτών ζητημάτων σε πνεύμα συνδιαλλαγής, διαφάνειας και συνεργασίας προς όφελος της Τράπεζας, των εργαζομένων και όλων των εμπλεκόμενων μερών, αποφεύγοντας την αχρείαστη και επιζήμια αντιπαράθεση».

«Στόχος μας είναι μια κατάληξη που θα διαφυλάξει έναν υγιή και εύρωστο Οργανισμό για το μέλλον», καταλήγει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Αν υπάρχει πολιτική βούληση, θα διαφανεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Λετυμπιώτης: «Αν υπάρχει πολιτική βούληση, θα διαφανεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE