Στο νοσοκομείο με τραύματα πατέρας και γιος μετά το επεισόδιο στα Πυργά - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Στο νοσοκομείο με τραύματα πατέρας και γιος μετά το επεισόδιο στα Πυργά - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Στο νοσοκομείο με τραύματα πατέρας και γιος μετά το επεισόδιο στα Πυργά, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να προηγήθηκε και ακολούθησε και στη πορεία, καβγάς μεταξύ του 69χρονου πατέρα και 45χρονου γιου οι οποίοι έχουν κάποιες διαφορές.

Ο πατέρας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με ασθενοφόρο της Κοφίνου, ενώ ο πατέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ο πατέρας τέθηκε υπό κράτηση και αύριο θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.