Πέθανε ο Άντι Φλέτσερ των Depeche Mode

Πέθανε ο Άντι Φλέτσερ των Depeche Mode

Ο Αντι Φλέτσερ, ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Depeche Mode, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Σε ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Depeche Mode αναφέρουν: «Είμαστε συγκλονισμένοι και γεμάτοι ανείπωτη θλίψη εξαιτίας του πρόωρου χαμού του αγαπημένου μας φίλου, μέλους της οικογένειας και του συγκροτήματος, Άντι “Φλετς” Φλέτσερ. Ο Φλετς είχε μια πραγματικά χρυσή καρδιά και ήταν πάντα εκεί όταν χρειαζόσουν υποστήριξη, μια ζωηρή συζήτηση, αρκετό γέλιο ή μια κρύα μπύρα. Οι καρδιές μας είναι με την οικογένειά του και σας ζητάμε να τους κρατήσετε στη σκέψη σας και να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή».

Μαζί με τον Μάρτιν Γκορ και τον Βινς Κλαρκ σχημάτισαν το συγκρότημα στις αρχές της δεκαετίας του ‘80. Ο Κλαρκ αποχώρησε πριν κυκλοφορήσει ο πρώτος δίσκος, λίγο νωρίτερα όμως είχε ενταχθεί σε αυτό ο Ντέιβιντ Γκάχαν.

Οι τρεις τους -Γκορ, Γκάχαν και Φλέτσερ- έγιναν ένα από τα εμπορικά και καλλιτεχνικά πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της δεκαετίας του ‘80 και της επόμενης, με παρουσία ως τις ημέρες μας.

Depeche Mode - People Are People (Official Video)
 

 

Andy Fletcher and Daniel Miller talking about Depeche Mode early days
 


Ο Φλέτσερ συνήθως έπαιζε κίμπορντς αν και συνήθως δεν τραγουδούσε. Παρέμεινε στο συγκρότημα μέχρι σήμερα, ενώ περιόδευε και σαν DJ.

Είχε παντρευτεί το 1993 και είχε δύο παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE