ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στα χέρια της Αστυνομίας ακόμη δύο πρόσωπα για την ένοπλη ληστεία στην Πάφο

Στα χέρια της Αστυνομίας ακόμη δύο πρόσωπα για την ένοπλη ληστεία στην Πάφο

Στη σύλληψη ακόμη δύο προσώπων ηλικίας 26 ετών προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ένοπλης ληστείας.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Διατάγματα κράτησης πέντε ημερών εναντίον δύο 26χρονων εξέδωσε την Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε σχέση με υπόθεση ένοπλης ληστείας στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από 44χρονο, γύρω στις 2 τα ξημερώματα στις 24/5/2022, αφού σχόλασε από τον χώρο εργασίας του στην Πάφο, εισήλθε στο όχημα του το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινό σημείο.

Σύμφωνα πάντα με τον 44χρονο, προτού ξεκινήσει το όχημα του, άγνωστος άντρας ο οποίος φορούσε κουκούλα στο κεφάλι και σκούρα ρούχα, εισήλθε στο αυτοκίνητο του παραπονούμενου και υπό την απειλή μαχαιριού είπε σε αυτόν να οδηγήσει το όχημα. Αφού κινήθηκαν για μικρή απόσταση, ο δράστης φέρεται να είπε στον οδηγό να σταματήσει και να βγει από το όχημα.

Ακολούθως, ο δράστης έκατσε στη θέση του οδηγού και διέφυγε με το όχημα του παραπονούμενου. Εντός του οχήματος υπήρχε το πορτοφόλι του παραπονούμενου το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και πιστωτικές κάρτες καθώς επίσης και το κινητό του τηλέφωνο.

Οι δύο 26χρονοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε έρευνα που ακολούθησαν στις οικίες τους, εντοπίστηκαν στην οικία του ενός εκ των υπόπτων και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, πέντε κυνηγετικά φυσίγγια.

Για την ίδια υπόθεση, τελεί υπό επταήμερη κράτηση, ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 28 ετών.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top