ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αναμένεται να ληφθούν τουλάχιστον 40 καταθέσεις για την απόπειρα φόνου - Θα γίνουν υποδείξεις σκηνών

Αναμένεται να ληφθούν τουλάχιστον 40 καταθέσεις για την απόπειρα φόνου -  Θα γίνουν υποδείξεις σκηνών

Αναμένεται να ληφθούν τουλάχιστον 40 καταθέσεις σχετικά με την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον 45χρονου, από τον 69χρονο πατέρα του, που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/05) σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας.

Όπως πληροφορείται το ΤhemaOnline, θα ληφθούν τουλάχιστον 40 καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον πατέρα και γιου αλλά και από περαστικούς της οικίας, όπως επίσης και από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Κατάθεση επίσης αναμένεται να δώσει και το θύμα, ενώ παραλήφθηκε και όγκος τεκμηρίων από την σκηνή. Την ίδια ώρα το πυροβόλο όπλο θα σταλεί για ταύτιση με τά φυσίγγια που έπληξαν το θύμα.

Παράλληλα με τα πιο πάνω το θύμα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ θα γίνουν υποδείξεις σκηνών από τον ύποπτο, το θύμα και τους αυτόπτες μάρτυρες.  Τέλος να αναφερθεί ότι τόσο ο ύποπτός όσο και το θύμα θα εξεταστούν από ειδικούς για να τύχουν ψυχολογικής αξιολόγησης.

Υπενθυμίζουμε ότι το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας που συνεδρίασε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης εξέδωσε σήμερα Παρασκευή, διάταγμα κράτησης 8 ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 69 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

Γύρω στις 19.30 το βράδυ της Πέμπτης, άνδρας ηλικίας 69 ετών, που διαμένει σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας, είχε μεταβεί στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου και ανέφερε ότι 15 λεπτά προηγουμένως, ενώ βρισκόταν στην οικία του, φαίνεται να πυροβόλησε τον 45χρονο γιο του μετά από λογομαχία που είχαν».

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου και από άλλες Υπηρεσίες της Αστυνομίας «μετέβησαν στη σκηνή και από έρευνες και εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ενώ ο 69χρονος βρισκόταν στην αυλή της οικίας του, φαίνεται να πυροβόλησε δύο φορές τον 45χρονο γιο του με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο δεξί του χέρι»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top