Έτοιμη η Δημοκρατία να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στα κατεχόμενα

Έτοιμη η Δημοκρατία να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στα κατεχόμενα

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει ενημερωθεί από τα ΗΕ ότι η τ/κ πλευρά ενδεχομένως να χρειαστεί βοήθεια για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που μαίνεται ανεξέλεγκτη στα κατεχόμενα κοντά στα Πάναγρα και τον Κορμακίτη και έχει εκφράσει την ετοιμότητά της να το πράξει.

Όπως ενημερώθηκε το ΚΥΠΕ από έγκυρη πηγή, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας είναι έτοιμες, εφόσον υποβληθεί σχετικό αίτημα να συνδράμουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς με πτητικά μέσα.

Μέχρι στιγμής τέτοιο αίτημα δεν έχει υποβληθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE