Έτοιμη η Δημοκρατία να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στα κατεχόμενα

Έτοιμη η Δημοκρατία να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στα κατεχόμενα

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει ενημερωθεί από τα ΗΕ ότι η τ/κ πλευρά ενδεχομένως να χρειαστεί βοήθεια για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που μαίνεται ανεξέλεγκτη στα κατεχόμενα κοντά στα Πάναγρα και τον Κορμακίτη και έχει εκφράσει την ετοιμότητά της να το πράξει.

Όπως ενημερώθηκε το ΚΥΠΕ από έγκυρη πηγή, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας είναι έτοιμες, εφόσον υποβληθεί σχετικό αίτημα να συνδράμουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς με πτητικά μέσα.

Μέχρι στιγμής τέτοιο αίτημα δεν έχει υποβληθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

Συνεχίζεται η πυρετώδης προετοιμασία, έτσι ώστε την εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης, να προκύψουν κάποια αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο που είναι η ανακοίνωση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE