Έτοιμη η Δημοκρατία να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στα κατεχόμενα

Έτοιμη η Δημοκρατία να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στα κατεχόμενα

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει ενημερωθεί από τα ΗΕ ότι η τ/κ πλευρά ενδεχομένως να χρειαστεί βοήθεια για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που μαίνεται ανεξέλεγκτη στα κατεχόμενα κοντά στα Πάναγρα και τον Κορμακίτη και έχει εκφράσει την ετοιμότητά της να το πράξει.

Όπως ενημερώθηκε το ΚΥΠΕ από έγκυρη πηγή, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας είναι έτοιμες, εφόσον υποβληθεί σχετικό αίτημα να συνδράμουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς με πτητικά μέσα.

Μέχρι στιγμής τέτοιο αίτημα δεν έχει υποβληθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE