Έτοιμη η Δημοκρατία να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στα κατεχόμενα

Έτοιμη η Δημοκρατία να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στα κατεχόμενα

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει ενημερωθεί από τα ΗΕ ότι η τ/κ πλευρά ενδεχομένως να χρειαστεί βοήθεια για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που μαίνεται ανεξέλεγκτη στα κατεχόμενα κοντά στα Πάναγρα και τον Κορμακίτη και έχει εκφράσει την ετοιμότητά της να το πράξει.

Όπως ενημερώθηκε το ΚΥΠΕ από έγκυρη πηγή, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας είναι έτοιμες, εφόσον υποβληθεί σχετικό αίτημα να συνδράμουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς με πτητικά μέσα.

Μέχρι στιγμής τέτοιο αίτημα δεν έχει υποβληθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE