Συντριπτικό «Ναι» για Μαυρογιάννη από το ΑΚΕΛ - Συγκέντρωσε ποσοστό 78%

  Συντριπτικό «Ναι» για Μαυρογιάννη από το ΑΚΕΛ - Συγκέντρωσε ποσοστό 78%

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ συνήλθε σήμερα και αξιολόγησε το αποτέλεσμα του διαλόγου και της ενδεικτικής ψηφοφορίας επί της εισήγησης προς τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος σε σχέση με τις Προεδρικές Εκλογές.

Η εισήγηση για στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Ανδρέα Μαυρογιάννη έγινε αποδεκτή από τα μέλη του ΑΚΕΛ με ποσοστό 78%.

Λαμβάνοντας υπόψη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αλλά και το σύνολο των τοποθετήσεων που έγιναν από τα χιλιάδες μέλη και φίλους του ΑΚΕΛ, η Κεντρική Επιτροπή επικύρωσε σήμερα την πρόταση για υποστήριξη της υποψηφιότητας Ανδρέα Μαυρογιάννη και την θέτει ενώπιον της έκτακτης Παγκύπριας Συνδιάσκεψης.

Η απόφαση λήφθηκε με 94 ψήφους υπέρ και 1 εναντίον.

Η έκτακτη Παγκύπρια Συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 5 Ιούνη θα λάβει με μυστική ψηφοφορία την τελική απόφαση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ξεκαθάρισμα προθέσεων θα ζητήσει ο Χριστοδουλίδης από τον Έρχουρμάν

Κυπριακό: Ξεκαθάρισμα προθέσεων θα ζητήσει ο Χριστοδουλίδης από τον Έρχουρμάν

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό ενόψει της πρώτης μη κοινωνικού χαρακτήρα, συνάντησης που θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, και ο νέος κατοχικός ηγέτης, Τουφάν Έρχουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE