Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στη Λεμεσό - Ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο  

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στη Λεμεσό - Ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο   

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική το βράδυ της Παρασκευής (27/05) μετά από πληροφορία για φωτιά σε όχημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η ώρα 11:50 το βράδυ, όχημα 33χρονου πήρε φωτιά μετά από εμπρησμό ενώ ήταν σταθμευμένο έξω από γραφείο πώλησης αυτοκινήτων στη Λεμεσό.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας καθώς και της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος, ενώ προκλήθηκε επίσης ζημιά και σε δεύτερο όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE