Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στη Λεμεσό - Ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο  

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στη Λεμεσό - Ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο   

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική το βράδυ της Παρασκευής (27/05) μετά από πληροφορία για φωτιά σε όχημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η ώρα 11:50 το βράδυ, όχημα 33χρονου πήρε φωτιά μετά από εμπρησμό ενώ ήταν σταθμευμένο έξω από γραφείο πώλησης αυτοκινήτων στη Λεμεσό.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας καθώς και της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος, ενώ προκλήθηκε επίσης ζημιά και σε δεύτερο όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE