Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στη Λεμεσό - Ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο  

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στη Λεμεσό - Ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο   

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική το βράδυ της Παρασκευής (27/05) μετά από πληροφορία για φωτιά σε όχημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η ώρα 11:50 το βράδυ, όχημα 33χρονου πήρε φωτιά μετά από εμπρησμό ενώ ήταν σταθμευμένο έξω από γραφείο πώλησης αυτοκινήτων στη Λεμεσό.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας καθώς και της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος, ενώ προκλήθηκε επίσης ζημιά και σε δεύτερο όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE