ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Απίστευτο περιστατικό σε δημοτικό στη Λάρνακα: Μαθητής προσπάθησε να μαχαιρώσει συμμαθητή του - «Ποιο από τους 2 σας θα σκοτώσω;»

Απίστευτο περιστατικό σε δημοτικό στη Λάρνακα: Μαθητής προσπάθησε να μαχαιρώσει συμμαθητή του - «Ποιο από τους 2 σας θα σκοτώσω;»

Συγκλονιστικό είναι το περιστατικό που διαδραματίστηκε σε Δημοτικό σχολείο στην επαρχία Λάρνακας, αφού μαθητής ηλικίας 8 ετών επιτέθηκε με μαχαίρι σε συμμαθητή του.

Μετά από επικοινωνία του ThemaOnline με τη μητέρα του παιδιού που δέχθηκε την επίθεση, ήρθε κοντά μας η πληροφορία για τo απίστευτο αυτό περιστατικό.

Συγκεκριμένα, η επίθεση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/05) στο Δημοτικό σχολείο στη Λάρνακα μεταξύ δύο 8χρονων αγοριών.

Τα δύο αυτά παιδιά λαμβάνουν λογοθεραπεία και βοήθεια από κοπέλα άμεσης παρέμβασης (ΟΑΠ) στις ώρες σχολείου αφού το ένα παιδί είναι στο φάσμα του αυτισμού, όπως μας ενημέρωσε η μητέρα του.

«Το περιστατικό ξεκίνησε όταν η κοπέλα της ομάδας ΟΑΠ έκανε μάθημα στο άλλο παιδί, τελείωσαν και είχε σειρά ο γιος μου. Το άλλο μωρό νευρίασε, πήγε στην τάξη των οικοκυρικών, άνοιξε ένα συρτάρι, έπιασε ένα μαχαίρι του ψωμιού εκείνο το μεγάλο και πήγε και είπε στη κοπέλα και στο γιο μου: «Ποιο από τους 2 σας θα σκοτώσω;», περιγράφει χαρακτηριστικά η μητέρα.

«Η κοπέλα μπήκε μπροστά και της έκατσε το μαχαίρι στο μάγουλο και έπαθαν σοκ και αυτή και ο γιος μου. Εμένα με πήρε τηλέφωνο η Διευθύντρια και μου είπε να σου πω κάτι αλλά να μην φοβηθείς», συμπλήρωσε.

«Όταν έφτασα στο σχολείο έστειλαν το μωρό να έρθει μόνο του στο κατζέλι χωρίς καν συνοδεία και εγώ αποτάθηκα στην Αστυνομία»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν πήγαν στο σχολείο να περιμένουν την Αστυνομία, τόσο η Διευθύντρια όσο και οι δασκάλες ήθελαν να σχολάσουν με τη Διευθύντρια να λέει συγκεκριμένα «Βιάζομαι πρέπει να πάω να πάρω τα εγγόνια μου από το σχολείο»

Η Αστυνομία πήρε τις καταθέσεις και όπως ενημέρωσε η Διευθύντρια τη μητέρα, το Υπουργείο ήταν ενήμερο για το συγκεκριμένο παιδί που πραγματοποίησε την επίθεση, λέγοντας πως θα μεταφερθεί από Δευτέρας σε άλλο σχολείο.

«Μα αυτή είναι η λύση να μεταφερθεί το πρόβλημα σε άλλο σχολείο;», επισήμανε έντονα η μητέρα.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθεται στον γιο μου, την προηγούμενη φορά τον έπιασε από τον λαιμό, ήρθε σπίτι με χτάρματα»

«Το μωρό έχει θέμα με την επιθετικότητα, το κάνει και σε άλλα παιδιά, έκαναν παράπονο και άλλοι γονείς», πρόσθεσε.

Εδώ και τρία χρόνια συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στο εν λόγο σχολείο όπως μας ενημέρωσε η μητέρα, χωρίς όμως να λαμβάνεται κάποιο μέτρο προστασίας.

«Ο γιος μου έπαιρνε επίδομα λόγω του αυτισμού αλλά μετά που έγινε λίγο καλύτερα του το έκοψαν και κάνω δύο δουλειές για να ανταπεξέλθω. Δεν γίνεται να στέλνουμε τα μωρά μας στο σχολείο και να μην ξέρουμε αν θα έρθουν σπίτι», τόνισε έντονα η μητέρα.

«Πλέον θα κινηθούμε νομικά. Θα κάνω τέσσερις αγωγές οι οποίες θα αφορούν τη Διευθύντρια του σχολείου, το Υπουργείο αλλά και την Κυβέρνηση», κατέληξε.

«Πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top