Απάντηση ΔΗΣΥ προς ΑΚΕΛ για τα μέτρα κατα της ακρίβειας - «Μίζερη και μηδενιστική κριτική»

Απάντηση ΔΗΣΥ προς ΑΚΕΛ για τα μέτρα κατα της ακρίβειας - «Μίζερη και μηδενιστική κριτική»

Νέες αντιπαραθέσεις ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ με θέμα τα μέτρα κατα της ακρίβειας. Οι Προεδρικές έρχονται και η κάθε πολιτική παράταξη θέλει να θέσει τα δικά της ζητήματα και την δική της απάντηση.

 

Αυτούσια η Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού, ως απάντηση στο ΑΚΕΛ για μέτρα κατά της ακρίβειας

Τα μόνα που δεν έχουν «βάθος» είναι αυτά που λέει και σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ. Η κυβέρνηση πήρε στοχευμένα και υπολογισμένα μέτρα, η κοινωνία το αναγνωρίζει και έρχεται σήμερα ο ΓΓ να μηδενίσει τα πάντα.

Τα όσα είπε ο κ. Στεφάνου δεν προκαλούν έκπληξη. Συγκαταλέγονται στη μίζερη και μηδενιστική κριτική που ασκεί συστηματικά το ΑΚΕΛ εδώ και δέκα σχεδόν χρόνια. Εξάλλου, είναι γνωστή η προβληματική σχέση του ΑΚΕΛ με τη συνετή οικονομική διαχείριση.

Σε άλλη μια διεθνή κρίση, Δημοκρατικός Συναγερμός και η κυβέρνηση στέκουν δίπλα στην κοινωνία, με σοβαρότητα και αξιοπιστία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα μετά από φωτιά σε πολυκατοικία

Τραγωδία στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα μετά από φωτιά σε πολυκατοικία

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παραμονής των Χριστουγέννων στη Λευκωσία, όταν λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε αποθηκευτικό χώρο που βρισκόταν στην οροφή πολυκατοικίας.