Μπούκαρε απειλητικά με μαχαίρι στο περίπτερο και πήρε όλα τα χρήματα - Χειροπέδες σε 43χρονο

Μπούκαρε απειλητικά με μαχαίρι στο περίπτερο και πήρε όλα τα χρήματα - Χειροπέδες σε 43χρονο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 43 ετών, υπόπτου για τη διάπραξη ληστείας τα ξημερώματα σήμερα, σε περίπτερο στην επαρχία Λευκωσίας, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.25 τα ξημερώματα του Σαββάτου, άντρας ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπο του, εισήλθε σε περίπτερο στην επαρχία Λευκωσίας και υπό την απειλή μαχαιριού απαίτησε από την εργαζόμενη στο περίπτερο να του δώσει τα χρήματα του ταμείου. Αφού η υπάλληλος έδωσε τα χρήματα στον δράστη, αυτός τράπηκε σε φυγή με αυτοκίνητο που ο ίδιος οδηγούσε.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις και στη συνέχεια, από τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 43χρονου. Αυτός εντοπίστηκε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι του Σαββάτου και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE