Πούτιν: Η συνέχιση των παραδόσεων όπλων στην Ουκρανία οδηγεί σε περαιτέρω «αποσταθεροποίηση»

Πούτιν: Η συνέχιση των παραδόσεων όπλων στην Ουκρανία οδηγεί σε περαιτέρω «αποσταθεροποίηση»

Στην τηλεφωνική επικοινωνία με Μακρόν - Σολτς ο Ρώσος πρόεδρος έκανε λόγο για τον επικίνδυνο χαρακτήρα της Δύσης


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατήγγειλε σήμερα τον «επικίνδυνο χαρακτήρα» των παραδόσεων δυτικών όπλων στην Ουκρανία και προειδοποίησε για περαιτέρω «αποσταθεροποίηση», κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν και τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς.

«Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε τον επικίνδυνο χαρακτήρα (του γεγονότος) ότι η Ουκρανία συνεχίζει να κατακλύζεται από δυτικά όπλα, προειδοποιώντας για τους κινδύνους περαιτέρω αποσταθεροποίησης της κατάστασης και επιδείνωσης της ανθρωπιστικής κρίσης», σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου που εκδόθηκε μετά την τηλεφωνική συνομιλία.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE