Πούτιν: Η συνέχιση των παραδόσεων όπλων στην Ουκρανία οδηγεί σε περαιτέρω «αποσταθεροποίηση»

Πούτιν: Η συνέχιση των παραδόσεων όπλων στην Ουκρανία οδηγεί σε περαιτέρω «αποσταθεροποίηση»

Στην τηλεφωνική επικοινωνία με Μακρόν - Σολτς ο Ρώσος πρόεδρος έκανε λόγο για τον επικίνδυνο χαρακτήρα της Δύσης


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατήγγειλε σήμερα τον «επικίνδυνο χαρακτήρα» των παραδόσεων δυτικών όπλων στην Ουκρανία και προειδοποίησε για περαιτέρω «αποσταθεροποίηση», κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν και τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς.

«Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε τον επικίνδυνο χαρακτήρα (του γεγονότος) ότι η Ουκρανία συνεχίζει να κατακλύζεται από δυτικά όπλα, προειδοποιώντας για τους κινδύνους περαιτέρω αποσταθεροποίησης της κατάστασης και επιδείνωσης της ανθρωπιστικής κρίσης», σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου που εκδόθηκε μετά την τηλεφωνική συνομιλία.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE