ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό οκταήμερη κράτηση με δικαστικό διάταγμα 32χρονος για διαρρήξεις και κλοπές

Υπό οκταήμερη κράτηση με δικαστικό διάταγμα 32χρονος για διαρρήξεις και κλοπές

Υπό κράτηση με διάταγμα διάρκειας οκτώ ημερών, που εξέδωσε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, τέθηκε ο 32χρονος ύποπτος για σωρεία υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών.

Ο ύποπτος συνελήφθη την Παρασκευή από μέλη της Αστυνομίας, βάσει δικαστικών ενταλμάτων που εκδόθηκαν μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του για τη διάπραξη των διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, εναντίον του 32χρονου, διερευνώνται συνολικά εννιά υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, μία υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, μια υπόθεση κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο, τέσσερις υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτων, τέσσερις υποθέσεις παράνομης κατοχής περιουσίας, τέσσερις υποθέσεις παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και μια υπόθεση μαχαιροφορίας. Οι πιο πάνω υποθέσεις διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου, μεταξύ των ημερομηνιών 12 Φεβρουαρίου και 19 Μαΐου 2022.

Η σύλληψη του 32χρονου έγινε κατορθωτή μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που έφθασαν στην Αστυνομία. Χθες, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, μέλη του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Πάφου, διενήργησαν έρευνα σε οικία, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Πάφου. Εκεί εντοπίστηκε ο 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top