Ανησυχία για 13χρονη - Φωτογραφία της στη δημοσιότητα - Μήπως την έχεις δει;

Ανησυχία για 13χρονη - Φωτογραφία της στη δημοσιότητα - Μήπως την έχεις δει;

Τα στοιχεία και φωτογραφία 13χρονης, η οποία ελλείπει από το χώρο διαμονής της στην επαρχία Λευκωσίας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Λάουρα Τοκάρεβα, ημερομηνία γέννησης 21/07/2008, η οποία ελλείπει από τις 5:30 το απόγευμα του Σαββάτου, 28 Μαΐου, 2022.

Η 13χρονη περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, με κόκκινα μαλλιά. Κατά την αναχώρηση της φορούσε κοντό μαύρο παντελόνι με άσπρες βούλες, πράσινη αμάνικη φανέλα και άσπρα παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE