Ψυχομετρικές Αστυνομίας: Διαμαρτυρία στο Προεδρικό – Ζητούν ίση μεταχείριση οι 46

Ψυχομετρικές Αστυνομίας: Διαμαρτυρία στο Προεδρικό – Ζητούν ίση μεταχείριση οι 46

Για ακόμα μια φορά βρίσκονται έξω από το Προεδρικό όσοι κόπηκαν στις επαναληπτικές ψυχομετρικές της Αστυνομίας.

Όπως μεταδίδει ρεπορτάζ του ALPHA, ζητήθηκε και νέα γνωμάτευση από δεύτερο δικηγόρο, τον Σίμο Αγγελίδη, ο οποίος είπε ότι ήταν άνιση η μεταχείριση των 46. Ο δικηγόρος των 46, Γιώργος Καραπατάκης είχε και δεύτερη συνάντηση με τον Αρχηγό Αστυνομίας.

«Παρέδωσα στον Αρχηγό Αστυνομίας και τη γνωμάτευση του κύριου Αγγελίδη ο οποίος συμφωνεί ότι πράγματι υπάρχει παραβίαση του Συντάγματος», ανέφερε.

Μεταξύ άλλων ο κύριος Καραπατάκης, τόνισε ότι αυτά τα άτομα που κόπηκαν στις δεύτερες εξετάσεις πρέπει να τύχουν ίσης μεταχείρισης όπως έτυχαν οι πρώτοι.

«Να υποβληθούν μόνο στο τεστ προσωπικότητας», εισηγήθηκε

Δείτε το απόσπασμα:

Φώτο Αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

Τη διαβεβαίωση για τη δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ για τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού έδωσε σήμερα ο Αναπληρωτής ΓΓ των ΗΕ κ. Ζιαν Πιέρ Λακρουά, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, o οποίος επεσήμανε τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΟΥΝΦΙΚΥΠ ιδιαίτερα σε μια αυξημένη περίοδο παραβιάσεων από πλευράς των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων.  

BEST OF TOTHEMAONLINE