ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διαμαρτυρία έξω από το Δικαστήριο - Καταθέτει η παραπονούμενη για άσεμνη επίθεση από τον τέως Κιτίου - Δείτε φωτογραφίες

Διαμαρτυρία έξω από το Δικαστήριο - Καταθέτει η παραπονούμενη για άσεμνη επίθεση από τον τέως Κιτίου - Δείτε φωτογραφίες

Έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας βρίσκονται γυναίκες με σκοπό να στηρίξουν την παραποιούμενη που καταγγέλλει τον πρώην Μητροπολίτη Κιτίου, για άσεμνη επίθεση.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την ώρα συνεχίζεται η Δίκη του πρώην Μητροπολίτη, για την υπόθεση άσεμνης επίθεσης κατά γυναίκας, η οποία κατά τον επίδικο χρόνο που φέρεται να διαπράχθηκε το αδίκημα ήταν ανήλικη.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την κατάθεση του εξεταστή της υπόθεσης ακολούθησε αντεξέτασή του από τον συνήγορο υπεράσπισης του ιεράρχη για θέματα τα οποία δεν διερευνήθηκαν από την Αστυνομία.

Ο δικηγόρος του τέως Μητροπολίτη Κιτίου ανέφερε στο Δικαστήριο ότι επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να θέσει θέμα παραβίασης του δικαιώματος σε δίκαιη δίκη εντός εύλογου χρόνου, αφού, όπως υποστήριξε έχουν περάσει 41 χρόνια από την ημέρα διάπραξης του κατ’ ισχυρισμόν αδικήματος, για το οποίο κατηγορείται ο πελάτης του.

Ακόμη ο δικηγόρος του ιεράρχη ανέφερε ενώπιον του Δικαστηρίου ότι σημαντικοί μάρτυρες για την υπόθεση έχουν αποβιώσει ενώ άλλη μαρτυρία έχει απωλεσθεί και υποστήριξε ότι έγινε «πλημμελής διερεύνηση της υπόθεσης από την Αστυνομία».

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Σεπτεμβρίου 2021, ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου Χρυσόστομος δήλωσε μη παραδοχή στην κατηγορία της άσεμνης επίθεσης κατά γυναίκας, η οποία κατά τον επίδικο χρόνο που φέρεται να διαπράχθηκε το αδίκημα, δηλαδή τον Νοέμβριο του 1981, ήταν ανήλικη.

Σημειώνεται πως στις 22 Οκτωβρίου του 2021 το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας-Αμμοχώστου αθώωσε τον Μητροπολίτη τέως Κιτίου για υπόθεση βιασμού γυναίκας, η μαρτυρία της οποίας κρίθηκε αναξιόπιστη και απορρίφθηκε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top