«Έπεσε» ο πέλεκυς για άντρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συμβίας του  

«Έπεσε» ο πέλεκυς για άντρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συμβίας του   

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, σήμερα, 30.05.2022, εξέδωσε απόφαση με την οποία έκρινε ένοχο άνδρα, κατόπιν ακροαματικής διαδικασίας, η οποία διεξάχθηκε κεκλεισμένων των θυρών, σε κατηγορίες για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και βίας στην οικογένεια, με θύμα την ανήλικη θυγατέρα της συμβίας του.

Σύμφωνα με ανακοινωθέν του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου, η ανήλικη ήταν 9 ετών περίπου, κατά τη σεξουαλική κακοποίηση. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν κατά την περίοδο των ετών 2017 μέχρι τον Μάϊο του 2019.

Όπως αναφέρεται, το κείμενο της απόφασης δεν είναι διαθέσιμο στη δημοσιότητα για προστασία των προσωπικών δεδομένων της ανήλικης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE