ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες ένωσης καλωδίων σε φρεάτια της Cyta - Όλες οι πληροφορίες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες ένωσης καλωδίων σε φρεάτια της Cyta - Όλες οι πληροφορίες

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 1/6/2022 – 30/6/2022, μεταξύ των ωρών 09:00 - 16:30, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου (Α6) Λεμεσού – Πάφου, από τη Χ.Θ. 36+000 μέχρι τη Χ.Θ. 60+000, στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, για μήκος 2000 μ. περίπου ανά μέρα, θα διεξάγονται εργασίες ένωσης καλωδίων σε φρεάτια της Cyta από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Στην τελική ευθεία για τη σύγκληση μιας άτυπης πολυμερούς διάσκεψης φαίνεται πως εισέρχεται το Κυπριακό, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να προσδιορίζει χρονικά το ορόσημο των εξελίξεων.