ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξανά απαντά ο ΔΗΣΥ στο ΑΚΕΛ: «Επέστρεψαν στη στείρα ρητορική για τη διπλή φορολογία στα καύσιμα»

Ξανά απαντά ο ΔΗΣΥ στο ΑΚΕΛ: «Επέστρεψαν στη στείρα ρητορική για τη διπλή φορολογία στα καύσιμα»

Συνεχίζεται η διαμάχη ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ, καθώς οι Προεδρικές πλησιάζουν. Ως αντιπολίτευση το ΑΚΕΛ κάνει την δική της κριτική τόσο για τα μέτρα στήριξης όσο και για τα καύσιμα.

Αυτουσια η Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού, απάντηση στο ΑΚΕΛ για καύσιμα

Η κυβέρνηση πήρε συγκεκριμένα μέτρα για στήριξη της κοινωνίας, με το ΑΚΕΛ να τα μηδενίζει και σήμερα επέστρεψαν στη στείρα ρητορική για τη διπλή φορολογία στα καύσιμα.

Χωρίς να νοιάζονται ούτε για τις επιπτώσεις στον προϋπολογισμό από ένα τέτοιο μέτρο, ούτε για το ότι μια τέτοια κίνηση πιθανώς και να είναι εκτός του ευρωπαϊκού κεκτημένου.

Η οικονομική πολιτική της χώρας δεν γίνεται με διακηρύξεις και συνθήματα για εντυπωσιασμό. Γίνεται με υπευθυνότητα και εντός των δημοσιονομικών μας ορίων αλλά και των υποχρεώσεών μας ως κράτος μέλος της ΕΕ.

Το έχουμε αποδείξει στο ΑΚΕΛ επαναλαμβανόμενα αλλά δεν θέλουν να το καταλάβουν, ακριβώς για να συνεχίσουν απρόσκοπτα στο δρόμο του λαϊκισμού.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο ΒαφεάδηςΔιέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top