Αναστασιάδης: Οι υψηλές τιμές ενέργειας στην ατζέντα των 27

Αναστασιάδης: Οι υψηλές τιμές ενέργειας στην ατζέντα των 27

Οι υψηλές τιμές ενέργειας και το πώς αυτές επηρεάζουν πολίτες και επιχειρήσεις σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκονται στην ατζέντα των συζητήσεων των ηγετών των 27 κρατών μελών κατά το πρώτο μέρος της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

«Θα εξετάσουμε επίσης τις υψηλές τιμές ενέργειας που επηρεάζουν τόσο τους πολίτες όσο και τις επιχειρήσεις μας, καθώς και την ενεργειακή μετάβαση και την ενεργειακή μας ανεξαρτησία» ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης.

Οι ηγέτες θα συζητήσουν επίσης «την ανθρωπιστική, οικονομική, υλική και πολιτική βοήθεια» της ΕΕ στη χώρα, προστίθεται στην ανάρτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE