Αναστασιάδης: Οι υψηλές τιμές ενέργειας στην ατζέντα των 27

Αναστασιάδης: Οι υψηλές τιμές ενέργειας στην ατζέντα των 27

Οι υψηλές τιμές ενέργειας και το πώς αυτές επηρεάζουν πολίτες και επιχειρήσεις σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκονται στην ατζέντα των συζητήσεων των ηγετών των 27 κρατών μελών κατά το πρώτο μέρος της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

«Θα εξετάσουμε επίσης τις υψηλές τιμές ενέργειας που επηρεάζουν τόσο τους πολίτες όσο και τις επιχειρήσεις μας, καθώς και την ενεργειακή μετάβαση και την ενεργειακή μας ανεξαρτησία» ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης.

Οι ηγέτες θα συζητήσουν επίσης «την ανθρωπιστική, οικονομική, υλική και πολιτική βοήθεια» της ΕΕ στη χώρα, προστίθεται στην ανάρτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE