Αναστασιάδης: Οι υψηλές τιμές ενέργειας στην ατζέντα των 27

Αναστασιάδης: Οι υψηλές τιμές ενέργειας στην ατζέντα των 27

Οι υψηλές τιμές ενέργειας και το πώς αυτές επηρεάζουν πολίτες και επιχειρήσεις σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκονται στην ατζέντα των συζητήσεων των ηγετών των 27 κρατών μελών κατά το πρώτο μέρος της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

«Θα εξετάσουμε επίσης τις υψηλές τιμές ενέργειας που επηρεάζουν τόσο τους πολίτες όσο και τις επιχειρήσεις μας, καθώς και την ενεργειακή μετάβαση και την ενεργειακή μας ανεξαρτησία» ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης.

Οι ηγέτες θα συζητήσουν επίσης «την ανθρωπιστική, οικονομική, υλική και πολιτική βοήθεια» της ΕΕ στη χώρα, προστίθεται στην ανάρτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE