MasterChef: Aυτός ο παίκτης που έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό

MasterChef: Aυτός ο παίκτης που έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό

Η ώρα της κρίσιμης τρίτης δοκιμασίας στο πλασίο των ημιτελικών του MasterChef έφτασε και η τελική τετράδα κλήθηκε να αποδείξει πόσο αποτελεσματική και-εν τέλει-άξια είναι για να διεκδικήσει τον τίτλο του κορυφαίου chef του διαγωνισμού.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και η Καλλιόπη Μπεζαντέ έφτασαν μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2022 και η δοκιμασία η οποία τους τέθηκε ήταν πολύ κρίσιμη για την συνέχειά τους στον διαγωνισμό.


Στην τελευταία δοκιμασία, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον βραβευμένο chef Νίκο Ρούσσο, που έφερε ένα πιάτο αντιγραφής για τους διαγωνιζόμενους υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων.

Τελικά μετά το τέλος της δοκιμασίας, οι τρεις κριτές έκριναν πως η χειρότερη προσπάθεια συγκριτικά με τις υπόλοιπες ήταν αυτή του Νικήτα Μπατσικούρα, με αποτέλεσμα ο Νικήτας να αποχωρήσει από τους ημιτελικούς, αφήνοντας ως τρεις φιναλιστ για την τελική ευθεία του διαγωνισμου τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο, την Ελπίδα Μορφούλη και την Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα: O Μαδούρο είναι ο νόμιμος εκλεγμένος ηγέτης της χώρας, δεν θα γίνουμε αποικία, δήλωσε η αντιπρόεδρος

Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα: O Μαδούρο είναι ο νόμιμος εκλεγμένος ηγέτης της χώρας, δεν θα γίνουμε αποικία, δήλωσε η αντιπρόεδρος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα καθώς οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν επίθεση σε αεροδρόμια, λιμάνια και στρατιωτικές βάσεις στο Καράκας και σε άλλες περιοχές της χώρας της Λατινικής Αμερικής. Όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, η μεγάλης κλίμακας αμερικανική επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο και της συζύγου του, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν αεροπορικώς εκτός της χώρας τους. Το Καράκας κατήγγειλε την αμερικανική επίθεση και το καθεστώς ανακοίνωσε την κήρυξη κατάστασης εθνικής ανάγκης. Παρακολουθείστε live όλες τις εξελίξεις

BEST OF TOTHEMAONLINE