Μεταμεσονύκτιο θρίλερ στο Σύνταγμα - Η στιγμή της σύλληψης του ενόπλου που απειλούσε να ανοίξει πυρ - Δείτε βίντεο

Μεταμεσονύκτιο θρίλερ στο Σύνταγμα - Η στιγμή της σύλληψης του ενόπλου που απειλούσε να ανοίξει πυρ - Δείτε βίντεο

Ο άνδρας εμφανίστηκε λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, μπροστά από τη Βουλή, κρατώντας ένα πανό και μια καραμπίνα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, η οποία απέκλεισε το σημείο, ενώ απομακρύνθηκαν και οι Εύζωνες.

Στο σημείο έσπευσαν διαπραγματευτές και τα ΕΚΑΜ, ενώ όλοι οι γύρω δρόμοι είχαν αποκλειστεί από δεκάδες περιπολικά.

Στις 04:40, δύο ομάδες των ΕΚΑΜ περικύκλωσαν τον ένοπλο και κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν. Ο άνδρας οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Μετά τις 5:00 το πρωί άνοιξαν οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, ενώ επέστρεψαν και οι Εύζωνες στο μνημείο.

Δείτε τη στιγμή της σύλληψης

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE