ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτός είναι ο 80χρονος ιδιοκτήτης του καμένου οχήματος - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Αυτός είναι ο 80χρονος ιδιοκτήτης του καμένου οχήματος - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Anthony Bohan, 80 ετών, από τη Μεγάλη Βρετανία, του οποίου έχουν χαθεί τα ίχνη από τις 8.30μ.μ. χθες, 30 Μαΐου 2022, στην Αγία Νάπα.

Γύρω στις 9.10μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν σε ανοικτή, θαμνώδη περιοχή στην Αγία Νάπα, μετά από πληροφορία ότι ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για να διαπιστωθεί ότι ιδιοκτήτρια του οχήματος είναι 81χρονη, κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου.

Η 81χρονη ανέφερε στην Αστυνομία, ότι με το εν λόγω όχημα, λίγη ώρα προηγουμένως, είχε αναχωρήσει από την οικία τους, στην Αγία Νάπα, ο σύζυγός της Anthony Bohan, 80 ετών.

Ο 80χρονος αναζητήθηκε στη σκηνή της φωτιάς, τη γύρω περιοχή και την ευρύτερη περιοχή της Αγίας Νάπας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί.

Ο ελλείποντας περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ. περίπου, με άσπρα μαλλιά και γυαλιά μυωπίας. Κατά την αναχώρηση του από την οικίας του φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα και σκούρο γκρίζο, κοντό παντελόνι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23-803040 ή στον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή στη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top