Πρόβατο έπεσε σε λάκκο βάθους 20 μέτρων - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική για τη διάσωση του

Πρόβατο έπεσε σε λάκκο βάθους 20 μέτρων - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική για τη διάσωση του

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα της Δευτέρας (30/05).

Συγκεκριμένα, λήφθηκε κλήση για διάσωση ζώου σε αγροτική περιοχή μεταξύ του Δήμου Δερύνειας και Κοινότητας Φρενάρου στις 19.35.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου με ομάδα και όχημα διάσωσης.

Ένα ζώο και συγκεκριμένα πρόβατο ανασύρθηκε με την χρήση διασωστικής εξάρτυσης από λάκκο βάθους 20 μέτρων περίπου και παραδόθηκε ζωντανό στον ιδιοκτήτη του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE