Παραπέμπεται σε δίκη η 36χρονη γυναικολόγος - Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την υπόθεση ψευδοχειρουργείου    

Παραπέμπεται σε δίκη η 36χρονη γυναικολόγος - Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την υπόθεση ψευδοχειρουργείου      

Μετά από 8 μήνες ερευνών η υπόθεση της 36χρονης γυναικολόγου παίρνει τελικά τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία 73χρονης γυναίκας για εξαπάτηση.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, η 36χρονη γιατρός του ΓεΣΥ, είχε αναφέρει στην 73χρονη ότι θα προχωρούσαν σε χειρουργική επέμβαση, κάτι που όπως αποκάλυψε αργότερα η ασθενής, δεν έγινε ποτέ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», μετά από οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα θα ασκηθεί τελικά ποινική δίωξη σε βάρος της 36χρονης.

Εντός των προσεχών ημερών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υπόθεση θα καταχωρηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, με τη 36χρονη γυναικολόγο να καλείται να απαντήσει στις κατηγορίες από το εδώλιο του κατηγορουμένου.

 Στο κατηγορητήριο θα περιλαμβάνονται τα αδικήματα της πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, παρέμβαση σε αστυνομική έρευνα, καταστροφή αποδεικτικού στοιχείου και αδικήματα κατά παράβαση του περί Γενικού Συστήματος Υγείας Νόμου, που φέρεται να διαπράχθηκαν τον Νοέμβριο του 2020.

Στο ανακριτικό έργο περιλαμβάνονται καταθέσεις από το επαγγελματικό περιβάλλον όπου εργαζόταν η 36χρονη, καθώς και από το νοσηλευτικό και γραμματειακό προσωπικό της ιδιωτικής κλινικής.

Επιπλέον, συμπεριλαμβάνεται ο ιατρικός φάκελος της 75χρονης, ιατρικά έγγραφα, το εξιτήριο έγγραφο απαίτησης αποζημίωσης στο οποίο αναγράφεται η αφαίρεση μήτρας, όπως και το δεύτερο εξιτήριο με διαφορετική γνωμάτευση, αλλά και οι αιτήσεις αποζημίωσης που υπέβαλε η γυναικολόγος για τη χειρουργική επέμβαση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE