Θυμάστε όλοι τον Κύπριο με το «Latinikon» σωστά; Τι δουλειά κάνει στο αεροδρόμιο Λάρνακας το super idol; (VIDEO)

Θυμάστε όλοι τον Κύπριο με το «Latinikon» σωστά; Τι δουλειά κάνει στο αεροδρόμιο Λάρνακας το super idol; (VIDEO)

Ζήσαμε τηλεοπτικές στιγμές απείρου κάλλους κι εθνικής περηφάνιας, όταν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες έσκασε μύτη ο συμπατριώτης μας, ξεδιπλώνοντας το μοναδικό του ταλέντο.

Δυστυχώς η κριτική επιτροπή του Super Idol δεν εκτίμησε όσο θα έπρεπε την ιδιαίτερη εμφάνιση του συμπατριώτη μας και δεν του έδωσε το εισιτήριο, που θα τον οδηγούσε στην επόμενη φάση του ελληνικού talent show.

Εμείς ψάξαμε και εντοπίσαμε στο αεροδρόμιο Λάρνακας τον Χρήστο Μιλτιάδους, ευρύτερα πλέον γνωστό ως «το Λατινικόν», και τον τσακώσαμε να φτιάχνει τα νύχια αλλά και το μακιγιάζ των εκλεκτών πελατισσών του, που του εμπιστεύονται καθημερινά την εικόνα και την ομορφιά τους.

Επειδή είμαστε σίγουροι, πως ο Κύπριος ταλαντούχος καλλιτέχνης σας έχει λείψει πολύ, σας ενημερώνουμε πως την Τετάρτη, 1η Ιουλίου 2015, ο Μιλτιάδους θα βρίσκεται καλεσμένος στην εκπομπή «Ο Στέφανος έχει θέματα» στις 12:20, εννοείται στο Thema Web Tv Radio.

Συντονιστείτε!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.