Καρέ-καρέ η διάσωση του ηλικιωμένου από την ΕΜΑΚ - Στις… επάλξεις ο ανιχνευτικός σκύλος - Δείτε φωτογραφίες

Καρέ-καρέ η διάσωση του ηλικιωμένου από την ΕΜΑΚ - Στις… επάλξεις ο ανιχνευτικός σκύλος - Δείτε φωτογραφίες

Μετά από κλήση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου για ανεύρεση ελλείπον προσώπου, το οποίο αγνοείτο από το βράδυ μετά από πυρκαγιά στο όχημα του και ανταπόκριση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αμμοχώστου, ομάδα Κ9 ανιχνευτικών σκύλων της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας με τους χειριστές τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Μετά από έρευνα ο ΖΗΚΟ ( ανιχνευτικός σκύλος της ΕΜΑΚ) εντόπισε τον 80χρονο  αποπροσανατολισμένο και καταπονημένο σε απόσταση 800 περίπου μέτρων από το όχημα του και εντός καλαμιώνα.

Διαμετακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Μπράβο στην ομάδα Κ9 της ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.