Καρέ-καρέ η διάσωση του ηλικιωμένου από την ΕΜΑΚ - Στις… επάλξεις ο ανιχνευτικός σκύλος - Δείτε φωτογραφίες

Καρέ-καρέ η διάσωση του ηλικιωμένου από την ΕΜΑΚ - Στις… επάλξεις ο ανιχνευτικός σκύλος - Δείτε φωτογραφίες

Μετά από κλήση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου για ανεύρεση ελλείπον προσώπου, το οποίο αγνοείτο από το βράδυ μετά από πυρκαγιά στο όχημα του και ανταπόκριση του Πυροσβεστικού Σταθμού Αμμοχώστου, ομάδα Κ9 ανιχνευτικών σκύλων της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας με τους χειριστές τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Μετά από έρευνα ο ΖΗΚΟ ( ανιχνευτικός σκύλος της ΕΜΑΚ) εντόπισε τον 80χρονο  αποπροσανατολισμένο και καταπονημένο σε απόσταση 800 περίπου μέτρων από το όχημα του και εντός καλαμιώνα.

Διαμετακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Μπράβο στην ομάδα Κ9 της ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE