Βγήκε από την εντατική το 11χρονο παιδί που δαγκώθηκε από φίνα - Παρακολουθείται από τους ιατρούς

Βγήκε από την εντατική το 11χρονο παιδί που δαγκώθηκε από φίνα - Παρακολουθείται από τους ιατρούς

Θετικά είναι τα νέα που προκύπτουν για την κατάσταση της υγείας του 11χρονου αγοριού, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείου, μετά από δάγκωμα φίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, σήμερα (31/5) εξήλθε από την Εντατική το παιδί αφού η κατάσταση υγείας του παρουσιάζεται βελτιωμένη.

Ο 11χρονος μεταφέρθηκε σε παιδιατρικό θάλαμο όπου παρακολουθείται από τους ιατρούς.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Μακάρειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE