Βγήκε από την εντατική το 11χρονο παιδί που δαγκώθηκε από φίνα - Παρακολουθείται από τους ιατρούς

Βγήκε από την εντατική το 11χρονο παιδί που δαγκώθηκε από φίνα - Παρακολουθείται από τους ιατρούς

Θετικά είναι τα νέα που προκύπτουν για την κατάσταση της υγείας του 11χρονου αγοριού, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείου, μετά από δάγκωμα φίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, σήμερα (31/5) εξήλθε από την Εντατική το παιδί αφού η κατάσταση υγείας του παρουσιάζεται βελτιωμένη.

Ο 11χρονος μεταφέρθηκε σε παιδιατρικό θάλαμο όπου παρακολουθείται από τους ιατρούς.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Μακάρειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.