Συγκλονίζει Κύπρια μάνα: «Ως απόψε δε θα έχω γάλα να δώσω του μωρού - Βοήθησε με»

Συγκλονίζει Κύπρια μάνα: «Ως απόψε δε θα έχω γάλα να δώσω του μωρού - Βοήθησε με»

Και ενω οι τιμές ανεβαίνουν σε προϊοντα πρώτης ανάγκης, αρκετές οικογένειες που στο παρελθόν αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, τωρα τα πράγματα έγιναν χειρότερα για αυτές. Ταυτόχρονα και άλλες οικογένειες μπαίνουν στη κατηγορία χαμηλών εισοδημάτων.

Ανάμεσα τους οικογένειες με μικρά παιδιά, οι οποίες δυσκολεύονται και ζητάνε βοήθεια ακόμα και για το γάλα των παιδιών.

Η Σάλλυ Παναγιώτου, μια εκ των διαχειριστών της ομάδας "Προσφέρω Απλόχερα/Κύπρος", για ακόμα μια φορά δημοσιεύει τις ανάγκες οικογενειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.