Συγκλονίζει Κύπρια μάνα: «Ως απόψε δε θα έχω γάλα να δώσω του μωρού - Βοήθησε με»

Συγκλονίζει Κύπρια μάνα: «Ως απόψε δε θα έχω γάλα να δώσω του μωρού - Βοήθησε με»

Και ενω οι τιμές ανεβαίνουν σε προϊοντα πρώτης ανάγκης, αρκετές οικογένειες που στο παρελθόν αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, τωρα τα πράγματα έγιναν χειρότερα για αυτές. Ταυτόχρονα και άλλες οικογένειες μπαίνουν στη κατηγορία χαμηλών εισοδημάτων.

Ανάμεσα τους οικογένειες με μικρά παιδιά, οι οποίες δυσκολεύονται και ζητάνε βοήθεια ακόμα και για το γάλα των παιδιών.

Η Σάλλυ Παναγιώτου, μια εκ των διαχειριστών της ομάδας "Προσφέρω Απλόχερα/Κύπρος", για ακόμα μια φορά δημοσιεύει τις ανάγκες οικογενειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE