Συγκλονίζει Κύπρια μάνα: «Ως απόψε δε θα έχω γάλα να δώσω του μωρού - Βοήθησε με»

Συγκλονίζει Κύπρια μάνα: «Ως απόψε δε θα έχω γάλα να δώσω του μωρού - Βοήθησε με»

Και ενω οι τιμές ανεβαίνουν σε προϊοντα πρώτης ανάγκης, αρκετές οικογένειες που στο παρελθόν αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, τωρα τα πράγματα έγιναν χειρότερα για αυτές. Ταυτόχρονα και άλλες οικογένειες μπαίνουν στη κατηγορία χαμηλών εισοδημάτων.

Ανάμεσα τους οικογένειες με μικρά παιδιά, οι οποίες δυσκολεύονται και ζητάνε βοήθεια ακόμα και για το γάλα των παιδιών.

Η Σάλλυ Παναγιώτου, μια εκ των διαχειριστών της ομάδας "Προσφέρω Απλόχερα/Κύπρος", για ακόμα μια φορά δημοσιεύει τις ανάγκες οικογενειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE