Συγκλονίζει Κύπρια μάνα: «Ως απόψε δε θα έχω γάλα να δώσω του μωρού - Βοήθησε με»

Συγκλονίζει Κύπρια μάνα: «Ως απόψε δε θα έχω γάλα να δώσω του μωρού - Βοήθησε με»

Και ενω οι τιμές ανεβαίνουν σε προϊοντα πρώτης ανάγκης, αρκετές οικογένειες που στο παρελθόν αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, τωρα τα πράγματα έγιναν χειρότερα για αυτές. Ταυτόχρονα και άλλες οικογένειες μπαίνουν στη κατηγορία χαμηλών εισοδημάτων.

Ανάμεσα τους οικογένειες με μικρά παιδιά, οι οποίες δυσκολεύονται και ζητάνε βοήθεια ακόμα και για το γάλα των παιδιών.

Η Σάλλυ Παναγιώτου, μια εκ των διαχειριστών της ομάδας "Προσφέρω Απλόχερα/Κύπρος", για ακόμα μια φορά δημοσιεύει τις ανάγκες οικογενειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE