LIFESTYLE

Aπειλούσε τον Κοκλώνη, τον Καλίδη και την Καινούργιου ο 37χρονος που πήγε με καραμπίνα στο Σύνταγμα

Aπειλούσε τον Κοκλώνη, τον Καλίδη και την Καινούργιου ο 37χρονος που πήγε με καραμπίνα στο Σύνταγμα

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο Σύνταγμα όταν ένας άνδρας με καραμπίνα απειλούσε να κάνει πραξικόπημα. Ο δρόμος μπροστά από τη Βουλή αποκλείστηκε, οι άνδρες της προεδρικής φρουράς απομακρύνθηκαν και τελικά ο 37χρονος συνελήφθη. Οι Αρχές τον μετέφεραν για ψυχιατρική εξέταση και αμέσως μετά για εγκλεισμό.

Πριν το επεισόδιο στο Σύνταγμα, ο 37χρονος είχε προειδοποιήσει για την πράξη του μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, ενώ είχε εξαπολύσει απειλές εναντίον του Νίκου Κοκλώνη, του Πάνου Καλίδη και της Κατερίνας Καινούργιου.

Η ανάρτηση που είχε κάνει ο 37χρονος πριν εμφανιστεί στην πλατεία Συντάγματος απειλώντας να ανοίξει πυρ.

«Πραξικόπημα στην βουλή βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Πεζοναύτης Β. ΣΠ. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμένος στην βουλή» έγραψε σε ανάρτησή του.

Μαζί με μία παραληρηματική ανάρτηση που περιλαμβάνει τους πάντες, από πολιτικούς μέχρι celebrities, ο 37χρονος παρέθεσε και σχετικές φωτογραφίες του ίδιου με καραμπίνα.

Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία.

Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδδών. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν.Καλώ πανελλαδική επανάσταση. Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγή Βασιλέας Μίνωας. Κουμμουνιστές, αναρχικοί, Ρομά, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορεύω την έξοδο τους από την χώρα. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι δεξί χέρι του βασιλιά, συλλαμβάνονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστούν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος.

Ο Νίκος Κοκλώνης και ο Καλλίδης θέλανε να τρολάρουν τον βασιλιά και τον Θεό. Αποκεφαλισμό δημόσιος στην πλατεία Συντάγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο Θεός και θα σας γ@@@ όλους.

Ενημερώστε όλο τον πλανήτη ξεκινάω Πραξικόπημα.

Υ. Σ Η Κατερίνα Καινούργιου απορρίπτεται από βασίλισσα είναι νεκρή μαζί με τους υπόλοιπους. Χυλόπιτα από τον Θεό για ασέβεια τιμωρήθηκε με θάνατο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top