Πρώτο επίσημο ραντεβού με SMS έκλεισαν Παπαδόπουλος -Χριστοδουλίδης

Πρώτο επίσημο ραντεβού με SMS έκλεισαν Παπαδόπουλος -Χριστοδουλίδης

Αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, πιθανότατα τη Δευτέρα ή την Τρίτη τοποθετείται η πρώτη επίσημη συνάντηση του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Η αρχική πληροφορία από το ΔΗΚΟ κάνει λόγο για τη Δευτέρα στις 4 το απόγευμα, αλλά νεότερες πληροφορίες αφήνουν ανοικτή την ώρα αλλά και τη μέρα.

Οι δύο αντάλλαξαν sms το πρωί και η συνάντηση θα πρέπει να θεωρείται κλειστή. Το επιτελείο Νίκου Χριστοδουλίδη ανακοίνωσε το πρωί ότι ο υποψήφιος Πρόεδρος αρχίζει επαφές με οργανωμένα σύνολα, προσωπικότητες και πολιτικά κόμματα ενόψει των προεδρικών εκλογών.

Όπως πληροφορείται το themaonline, οι πρώτες συναντήσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη θα γίνουν με συνδικαλιστικές οργανώσεις και ομάδες εργαζομένων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE