Από ρίψη βεγγαλικού η πυρκαγιά κοντά στο κρατικό δάσος Αθαλάσσας

Από ρίψη βεγγαλικού η πυρκαγιά κοντά στο κρατικό δάσος Αθαλάσσας

Σε ρίψη βεγγαλικού αποδίδονται τα αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα κοντά στο κρατικό δάσος Αθαλάσσας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα στις 14:58 σε περιοχή πλησίον του κρατικού δάσους Αθαλάσσας και, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 15:30.

Μέχρι να τεθεί υπό έλεγχο, η φωτιά έκαψε έκταση δύο δεκαρίων με χαμηλή βλάστηση και νεαρά πεύκα και μισό δεκάριο ιδιωτικής γης με ελαιόδεντρα.

Το Τμήμα Δασών αναφέρει ότι στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν πέντε άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και έξι άτομα της πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE