Καίτη Γαρμπή: Ποζάρει σαν μαθήτρια χωρίς μακιγιάζ και με κοτσιδάκια

Καίτη Γαρμπή: Ποζάρει σαν μαθήτρια χωρίς μακιγιάζ και με κοτσιδάκια

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media είναι τον τελευταίο καιρό η Καίτη Γαρμπή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια συχνά δημοσιεύει στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική.

Αυτή τη φορά, η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί μια εντελώς διαφορετική φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει σαν μαθήτρια.

Η Καίτη Γαρμπή πόζαρε στον φακό με παιχνιδιάρικη διάθεση, δύο υπέροχα κοτσιδάκια και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η τραγουδίστρια πόσταρε μια selfie αναφερόμενη και στο τραγούδι «Επανάσταση» που της είχε γράψει στο παρελθόν ο Κώστας Τουρνάς.

Πάντως φαίνεται πως η τραγουδίστρια έχει αδυναμία στο φούξια χρώμα...

Δείτε την ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eimai i Kaiti p agapouses! (@kaitigarbi)

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE