Αποκαλύψεις φωτιά: Οι αναρτήσεις της Πισπιρίγκου για τις ταινίες που έβλεπε

Αποκαλύψεις φωτιά: Οι αναρτήσεις της Πισπιρίγκου για τις ταινίες που έβλεπε

Μια ακόμη αποκάλυψη για την υπόθεση της Πάτρας έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο Γιώργος Λιάγκας προλογίζοντας το θέμα είπε χαρακτηριστικά: «Τι παρακολουθούσε στην τηλεόραση η Ρούλα Πισπιρίγκου και δεν εννοώ αν έβλεπε Φαίη Σκορδά, αναφέρομαι σε ταινίες και σε σειρές με υπόθεση. Σημαίνει κάτι ή τίποτα;» είπε.

Στη συνέχεια προβλήθηκε το σχετικό βίντεο μέσα από το οποίο αποκαλύφθηκε πως η μητέρα που κατηγορείται παρακολουθούσε τη σειρά «Αγγελική», την ταινία «Το θαύμα στο κελί 7» αλλά και την ελληνική κινηματογραφική ταινία: «Ευτυχία».

Αυτά βέβαια έγιναν γνωστά μέσα από σχόλια που η ίδια έκανε για τις ταινίες μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook. Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας «παγωμένος» είπε: «Έχω ανατριχιάσει. Μπορεί να μην σημαίνει απολύτως τίποτα αλλά οι επιλογές μας μερικές φορές μας καθορίζουν» είπε εμφανώς ταραγμένος.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE