O ύποπτος εντοπίστηκε λίγο μετά τις 1.00 το μεσημέρι στην περιοχή Δρομολαξιάς και υποβλήθηκε σε έλεγχο. Στην κατοχή του ανευρέθηκε χρηματικό ποσό, που κατακρατήθηκε για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, ενώ διάφορα τεκμήρια παραλήφθηκαν από την κατοικία του, μετά από έρευνα που έγινε από μέλη της Αστυνομίας.
Ο 32χρονος ύποπτος συνελήφθη στη συνέχεια με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο ανώτερος υπαστυνόμος Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακα, είπε ότι μέχρι στιγμής ο 32χρονος δεν παραδέχεται οτιδήποτε.
Η Αστυνομία αναμένεται το πρωί αύριο, να ζητήσει την έκδοση δικαστικού διατάγματος προσωποκράτησης του υπόπτου, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης
Το συνολικό χρηματικό ποσό που κλάπηκε από την τράπεζα φαίνεται ξεπερνάει τις 11 χιλιάδες ευρώ. Αναμένεται ο έλεγχος από την τράπεζα για το ακριβές ποσό.
Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 10:40 το πρωί της Τετάρτης (01/06), σε κατάστημα της ελληνικής τράπεζας, στο Κίτι της Επαρχίας Λάρνακας.