Έψαχναν να βρουν ναρκωτικά και τελικά βρήκαν περίστροφο με σφαίρες - Χειροπέδες σε 25χρονο

Έψαχναν να βρουν ναρκωτικά και τελικά βρήκαν περίστροφο με σφαίρες - Χειροπέδες σε 25χρονο

Έψαξαν το σπίτι του για ναρκωτικά και τελικά βρήκαν όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, χθες λίγο μετά τις 7:30 το απόγευμα, έγινε έρευνα απο την ΥΚΑΝ στην οικία 25χρονου στη Λεμεσό, έπειτα από πληροφορία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Αντί ναρκωτικών, βρέθηκε σε συρτάρι κάτω από το κρεβάτι του ένα περιστροφο με 8 σφαίρες αγώστου διαμετρήματος. To περίστροφο κατασχέθηκε ως τεκμήριο και θα σταλεί για εξετάσεις.

Όπως διαφάνηκε μετά τις πρώτες έρευνες, ο 25χρονος δεν είναι εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης οποιουδήποτε όπλου και είναι απαγορευμένο πρόσωπο κατοχής όπλου.

Ο ύποπτος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE