Ψάχνουν να βρουν άνδρα που έπεσε στη θάλασσα - Νέα άφιξη μεταναστών τα ξημερώματα

Ψάχνουν να βρουν άνδρα που έπεσε στη θάλασσα - Νέα άφιξη μεταναστών τα ξημερώματα

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Λιμενική Αστυνομία τα ξημερώματα, αφού λήφθηκε πληροφορία για άφιξη μεταναστών στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας.

Γύρω στις 3:00 το πρωί εντοπίστηκε σκάφος να πλησιάζει τη στεριά στην περιοχή της Λάρας.

Μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο μετέβησαν στην περιοχή, ωστόσο δεν εντόπισαν οτιδήποτε.

Έπειτα από ώρα, το σκάφος φαίνεται να αναχώρησε από την περιοχή και λίγο αργότερα, πολίτης εντόπισε ομάδα μεταναστών να κινείται στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 44 μετανάστες αραβικής καταγωγής, εκ των οποίων 2 γυναίκες, 4 παιδιά και 38 άνδρες.

Παράλληλα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των μεταναστών, φέρεται να αγνοείται ένας άνδρας. Στην περιοχή έσπευσε άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετανάστες θα μεταφερθούν στο κέντρο φιλοξενίας «Πουρνάρα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE