Χάρης Παπαθεοχάρους: Ανέβηκε στην πασαρέλα με μαγιό και έγινε χαμός - Δείτε βίντεο

Χάρης Παπαθεοχάρους: Ανέβηκε στην πασαρέλα με μαγιό και έγινε χαμός - Δείτε βίντεο

Ανέβηκε στην πασαρέλα ο Χάρης Παπαθεοχάρους, φορώντας μαγιό.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός εντυπωσίασε τους καλεσμένους που βρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς δεν τον έχουμε συνηθίσει σε αυτό τον ρόλο.

Συγκεκριμένα μέσα από ένα instastory που δημοσίευσε ο Κώστας Καρνάκης, βλέπουμε τον Χάρη Παπαθεοχάρους σε αυτό τον διαφορετικό ρόλο, το οποίο αναδημοσίευσε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στενή του συνεργάτιδα Χριστιάνα Αριστοτέλους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE