Χάρης Παπαθεοχάρους: Ανέβηκε στην πασαρέλα με μαγιό και έγινε χαμός - Δείτε βίντεο

Χάρης Παπαθεοχάρους: Ανέβηκε στην πασαρέλα με μαγιό και έγινε χαμός - Δείτε βίντεο

Ανέβηκε στην πασαρέλα ο Χάρης Παπαθεοχάρους, φορώντας μαγιό.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός εντυπωσίασε τους καλεσμένους που βρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς δεν τον έχουμε συνηθίσει σε αυτό τον ρόλο.

Συγκεκριμένα μέσα από ένα instastory που δημοσίευσε ο Κώστας Καρνάκης, βλέπουμε τον Χάρη Παπαθεοχάρους σε αυτό τον διαφορετικό ρόλο, το οποίο αναδημοσίευσε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στενή του συνεργάτιδα Χριστιάνα Αριστοτέλους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE