Νέα κατηγορία στο «φώς» για τον Γιάννη Γιαννάκη - Φέρεται να πλαστογράφησε συστατική επιστολή από προηγούμενους εργοδότες

Νέα κατηγορία στο «φώς» για τον Γιάννη Γιαννάκη - Φέρεται να πλαστογράφησε συστατική επιστολή από προηγούμενους εργοδότες

Η πλαστογραφία συστατικής επιστολής είναι μεταξύ των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο τέως Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκης, ο οποίος θα παραστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 9 Ιουνίου, οπότε και αρχίζει η δικαστική διαδικασία για τα αδικήματα που φέρεται να έχει διαπράξει. Το θέμα προβάλλει πρωτοσέλιδο η εφημερίδα "Ο Φιλελεύθερος".

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, μαζί με τις κατηγορίες για την πλαστογραφία τόσο του πτυχίου του από αμερικανικό πανεπιστήμιο, όσο και του απολυτηρίου Λυκείου, εναντίον του κ. Γιαννάκη στο κατηγορητήριο υπάρχει και ξεχωριστή κατηγορία που αφορά πλαστογραφία συστατικής επιστολής.

Ο τέως Επίτροπος Εθελοντισμού φέρεται να πλαστογράφησε συστατική επιστολή από προηγούμενους εργοδότες του πριν αναλάβει καθήκοντα στον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου.

Συνολικά στο κατηγορητήριο υπάρχουν οκτώ κατηγορίες για πλαστογραφία κυκλοφορία πλαστού εγγράφου.

Σημειώνεται, ότι ο τέως Επίτροπος είχε υποβάλει την παραίτησή του στις 26 Μαΐου 2021, μετά τη δημοσίευση καταγγελίας του Γενικού Ελεγκτή προς τον Αρχηγό Αστυνομίας και την έναρξη αστυνομικής έρευνας, για ενδεχόμενη πλαστογράφηση του απολυτηρίου και του τίτλου σπουδών του.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE