Αντεπίθεση με… μπικίνι κάνει η Χριστίνα Μπόμπα – «Το καλοκαίρι ξεκινάει…»

Αντεπίθεση με… μπικίνι κάνει η Χριστίνα Μπόμπα – «Το καλοκαίρι ξεκινάει…»

Η Χριστίνα Μπόμπα επανήλθε στο Instagram πιο σέξι από ποτέ.

Μετά τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της αλλά και τα δεκάδες μηνύματα στήριξης η influencer ανέβασε υπέροχες καλοκαιρινές φωτογραφίες με το μπικίνι της.

«Το καλοκαίρι ξεκινάει και επίσημα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Μπόμπα. Όπως ήταν αναμενόμενο τα κολακευτικά σχόλια έπεσαν βροχή.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE