LIKE ONLINE

Η Meta ενισχύει τα χαρακτηριστικά κλήσεων του Facebook Messenger

Η Meta ενισχύει τα χαρακτηριστικά κλήσεων του Facebook Messenger

To Messenger του Facebook έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και για την ευκολία με την οποία προσφέρει δυνατότητες για κλήσεις φωνής και βίντεο και η Meta δεν θα το αφήσει ανεκμετάλλευτο.

Η εταιρεία φέρνει μια αλλαγή στο περιβάλλον χρήσης του προγράμματος επικοινωνίας, ορίζοντας πλέον σε εμφανές σημείο στο κάτω μέρος της οθόνης καρτέλα για τις κλήσεις.

Η καρτέλα αυτή θα τοποθετηθεί δίπλα από τις αντίστοιχες για τα Chats, τα Stories και τις επαφές του χρήστη και πέραν μιας λίστας με όλες τις κλήσεις που έχουν ήδη γίνει θα επιτρέπει στο χρήστη να κάνει άμεσα μια νέα (με οποιαδήποτε από τις δύο μορφές).

Η Meta θέλει να κάνει πιο εύκολες τις κλήσεις ανάμεσα στους χρήστες που μέχρι προσφάτως έπρεπε να βρουν την επαφή που ήθελαν να καλέσουν, να μπουν στο chat τους και να βρουν το σχετικό πλήκτρο στο επάνω μέρος της οθόνης.


Όπως φαίνεται, από το 2020 κι έπειτα, η χρήση των κλήσεων φωνής και βίντεο που γίνονται μέσα από το Messenger έχουν αυξηθεί κατά 40% (έχουν φτάσει τον εξωπραγματικό αριθμό των 300 εκατομμυρίων την ημέρα!) και δεν είναι τυχαίο που η πλατφόρμα συνεχίζει εδώ και καιρό να προσθέτει τακτικά νέες λειτουργίες και μηχανισμούς.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top